ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 60€

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ
σε καταστήματα, γυμναστήρια, συλλόγους κ.α.

Nutri-MX Συμπληρώματα Διατροφής

Quality Supplements and Health Foods

Πρώτα σε πωλήσεις

Βιταμίνες Nutri-MX

Βιταμίνες , Μέταλλα και Ωμέγα Ελαια για την ενίσχυση του οργανισμού σας και την θωράκιση του ανοσοποιητικού σας.

Είτε είστε αθλητής ή ασκούμενος συμπληρώστε  τις ημερήσιες θρεπτικές σας ανάγκες σε βιταμίνες με επιλεγμένα προϊόντα από την Nutri-MX

Για εσάς τους δραστήριους και ενεργούς ανθρώπους συμπληρώστε την διατροφή σας και γεμίστε ενέργεια επιλέγοντας  προϊόντα από την σειρά βιταμινών της Nutri-MX

Nutri-MX Pre War Out

Το PRE WAR OUT της Nutri-MX είναι ένα ενισχυμένο προ-εξασκητικό προϊόν. Η ενέργεια, η δύναμη και η συγκέντρωση, είναι τρία πολύ σημαντικά στοιχεία, τα οποία χρειάζεται ένας αθλητής για την επίτευξη των στόχων του. Αυτά μπορεί να του τα προσφέρει το PRE WAR OUT της Nutri-MX  Βοηθάει στο να προετοιμαστείτε για τον προσωπικό σας “ΠΟΛΕΜΟ” με τους στόχους σας!

Nutri-MX Burn Out Lipo V2

Το Burn Out Lipo V2 της Nutri-MX είναι ένα θερμογενές συμπλήρωμα διατροφής με καφεΐνη, τρυγική L-καρνιτίνη, Capsicum annuum, χρώμιο και άλλα συστατικά στις σωστές ποσότητες σε ένα προϊόν που μπορεί να σας βοηθήσει στον έλεγχο του σωματικού βάρους, την ομαλοποίηση του επιπέδου γλυκόζης στο αίμα και τον φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών (λιπαρά οξέα και υδατάνθρακες).

Nutri-MX Πρωτεΐνες

Οι πρωτεΐνες αποτελούν βασικό συστατικό του μυϊκού ιστού και συμβάλλουν στη συντήρηση και επιδιόρθωση των κυττάρων και των ιστών στο σώμα μας. Κατά την άθληση η πρωτεΐνη μειώνει την απώλεια μυϊκής μάζας, επιταχύνει την αποκατάσταση και συντελεί στην αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας στο σώμα.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ειδικές προσφορές απευθείας στα εισερχόμενά σας.

Με την εγγραφή σας, θα λάβετε μήνυμα στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση που περιέχει ένα σύνδεσμο επιβεβαίωσης.