Παραγγελίες και Πληρωμές

Τρόποι Παραγγελίας
Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας τα προϊόντα που επιθυμείτε και τοποθετώντας τα στο ηλεκτρονικό σας καλάθι.
Ακολουθήστε τις οδηγίες ολοκλήρωσης της παραγγελία σας και τις επόμενες ημέρες θα παραλάβετε τα προϊόντα σας.
Αν παρόλα αυτά χρειάζεστε κάποια επιπλέον πληροφορία η επιθυμείτε κάτι το οποίο δεν βρίσκετε στον διαδικτυακό μας κατάστημα, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο info@nutri-mx.com και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.
Και φυσικά υπάρχει και το τηλέφωνο για την πιο άμεση εξυπηρέτηση σας.
Καλέστε μας στο 2312315069 για να μιλήσετε μαζί μας.

Τρόποι Πληρωμής
Μπορείτε να επιλέξετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα και PayPal
Για την ασφάλειά σας χρησιμοποιούμε το σύστημα της myPOS και της PayPal, την γνωστότερη και ασφαλέστερη υπηρεσία πληρωμών στο διαδίκτυο.
Μπορείτε να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, είτε μέσω της myPOS ή της PayPal ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal.
Αυτόματα θα μεταβείτε στο ασφαλή διαδικτυακό τόπο της myPOS ή της PayPal, από όπου, αφού δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας, θα επιστρέψετε πίσω στο διαδικτυακό τόπο της Nutri-MX.
Η μόνη ενημέρωση που λαμβάνει η Nutri-MX είναι αν ήταν επιτυχής ή όχι η πληρωμή σας.
Δεν έχουμε καμία πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και ούτε αποθηκεύονται κάπου στο Nutri-MX
Αυτό καθιστά απόλυτα ασφαλή τη συναλλαγή σας, ακριβώς όπως αν βρισκόσασταν στο γκισέ της τράπεζας ή στο ταμείο ενός κανονικού καταστήματος .

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα αποσταλεί αφού εμφανιστεί η πληρωμή σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Ο τραπεζικός λογαριασμός που μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:
Τράπεζα: iCard AD
IBAN: BG31INTF40012056975758
BIC/SWIFT: INTFBGSF
Δικαιούχος λογαριασμού: SPORTECON EOOD

Αντικαταβολή Μετρητοίς
Η αντικαταβολή μπορεί να γίνει αφού έχουν επιβεβαιωθεί τα προσωπικά σας στοιχεία και η διεύθυνση αποστολής και έχει επιπλέον χρέωση από αυτή του μεταφορικού κόστους των προϊόντων και είναι ανεξάρτητη από το βάρος αυτών και το κόστος αυτών.
ΔΕΝ μπορεί να γίνει αποστολή προϊόντων με αντικαταβολή σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία και σε ογκώδη δέματα όπου πρέπει να προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή PayPal.
Επίσης στη περίπτωση επιλογής διαφορετικής διεύθυνσης παραλήπτη από την δική σας, για ευνόητους λόγους, η επιλογή της μεθόδου της αντικαταβολής δεν επιτρέπεται!

Ακύρωση Παραγγελίας
Η ακύρωση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα!
Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία παραγγελίας το σύστημα σας επιστρέφει έναν Αριθμό Παραγγελίας τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ακύρωση της παραγγελίας σας, επικοινωνώντας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο +30 2312-315-069 από τις 12.00-17.00 Δευτέρα ως Παρασκευή η στο e-mail: info@nutri-mx.com
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί μόνο εφόσον δεν έχει αλλάξει το status της σε απεσταλμένη.
Μετά την αποστολή της είναι αδύνατη η ακύρωση της παραγγελίας σας.