Ο Αρης Χατζηγεωργίου γεννημένος το 1985 ξεκίνησε την ενασχόληση του με άθλημα του ποδηλάτου 26 μόλις ετών και στέφθηκε πρώτη φορά Πανελλήνιος πρωταθλητής στα 30 του.
Από τότε , 7 συναπτά έτη, δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα κάποιος μα του πάρει την πρώτη θέση στο βάθρο στην κατηγορία των «pro master» στην Ελλάδα, όσον αφορά το downhill αλλά και το enduro.

Το 2017 ξεκίνησε την διεθνή καριέρα του, με μια Τρίτη θέση στο IXS European downhill cup στην Βουλγαρία και μια Τετάρτη θέση το 2018 στην ίδια διοργάνωση.

Το 2021 δοκιμάζει την τύχη του στο Enduro Bulgarian series στο Παμποροβο και με επιτυχία κατέκτησε την πρώτη θέση του βάθρου.

Για το 2022 όσον αφορά το εθνικό πρωτάθλημα downhill, κατέκτησε τέσσερις πρώτες θέσεις και μια δεύτερη στους 5 αγώνες της αγωνιστικής. Ακολουθήσε το IXS European downhill cup σε Κροατία, Σλοβενία και Αυστρία & Ιταλία όπου με επιτυχία κατέκτησε μια θέση στην δεκάδα της Ευρώπης και συγκεκριμένα την ένατη θέση. Την ίδια χρόνια, έτρεξε σε δυο αγώνες του Βουλγαρικό πρωτάθλημα downhill καταντώντας δυο πρωτιές θ στις πόλεις Borovets & Pamporovo.

Το 2023 στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος για ακόμα μια φορά στο εθνικό πρωτάθλημα downhill στην κατηγορία Masters.
Καθώς επίσης και πρωταθλητής Βουλγαρίας με τρεις συντριπτικές νίκες στους τρεις γύρους του πρωταθλήματος Μποροβετς, Παμποροβο & Βίτοσα !
Την ίδια χρόνια, ελαβε μέρος στον πρώτο γύρου του IXS European downhill cup , κατακτώντας την 5η θέση στην κατηγορία του.
Ακολούθησε τον μαθητή του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατάβασης παιδιών, Rookies cup και ανάμεσα σε δεκάδες παιδιά , ο Διαμαντής εξασφάλιζε μια θέση στη δεκάδα.

Εδώ και δύο χρόνια έχει δημιουργήσει την δίκη του εταιρία (All Mountain Adventures), όπου παραδίδει μαθήματα ορεινής ποδηλασίας και οργανώνει tours & camps όσον αφορά το enduro & το downhill .

Αφήστε μια απάντηση