Ο Γιάννης Κουτελλάς γεννημένος το 1997 ξεκίνησε την ενασχόληση του με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία.
Αυτό που τον κέρδισε ωστόσο, είναι το άθλημα του bodybuilding, για το οποίο ανακάλυψε τη βαθιά του αγάπη το 2016, παράλληλα με τις σπουδές του, στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ, από το οποίο και έχει αποφοιτήσει.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά ετών, έχει διαπλάσει το σώμα του με πειθαρχία, αφοσίωση και χωρίς τη χρήση παράνομων ουσιών, ενώ μάλιστα τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο bodybuilding στην κατηγορία Men’s Physique έχοντας πετύχει αξιοσημείωτες διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

1) 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2021
2) 3η θέση στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος 2022
3) 2η θέση στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος Mr. Μακεδονία 2023

Πέρα από τα αγωνιστικά του επιτεύγματα, ο Γιάννης βοηθά άλλους να μεταμορφώσουν το σώμα και τη ζωή τους μέσω Personal Training και Online Coaching, αξιοποιώντας τις γνώσεις του για να καθοδηγήσει και να εμπνεύσει άτομα που θέλουν να βελτιώσουν τη σωματική τους κατάσταση, εμπνέοντας τους την ίδια αποφασιστικότητα που οδήγησε στη δική του επιτυχία.
Συμμετέχει ενεργά στην προώθηση του φυσικού bodybuilding μέσω της ισχυρής παρουσίας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αντιμαχόμενος τη χρήση εξωγενών ορμονών στο άθλημα και χρησιμοποιώντας τον εαυτό του ως παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί με υπομονή, επιμονή και χρόνια σωστής προπόνησης και διατροφής.

Αφήστε μια απάντηση