Αποστολές και Επιστροφές
Οι αποστολές των προϊόντων στους πελάτες μας γίνονται κατά βάση με εταιρείες ταχυμεταφορών (Κούριερ)
Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες εφόσον η παραγγελία σας έχει δοθεί έως τις 10 το πρωί και υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν.
Σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη η αποστολή έχει επιπλέον κόστος. Το κόστος αποστολής είναι ανάλογο του βάρους των προϊόντων και εμφανίζεται στο τέλος της παραγγελίας σας.

Υπάρχει η δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης η αποστολή να γίνει με Μεταφορική Εταιρεία
Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται μετά από 2-5 ημέρες από την παράδοση του δέματος στην μεταφορική
Αν τα προς πώληση προϊόντα έχουν βάρος μεγαλύτερο από 30 κιλά ή διάμετρο μεγαλύτερη του 1 μέτρου σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε η αποστολή να πραγματοποιείτε με πρακτορείο μεταφορών.
Ενδεικτικά σας πληροφορούμε ότι:
Στην περίπτωση που επιλεγεί ως τρόπος αποστολής η μεταφορική εταιρεία ο τρόπος πληρωμής ΔΕΝ μπορεί να είναι η αντικαταβολή αλλά πρέπει να προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό η πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή Pay Pal.
Το κόστος αποστολής επιβαρύνει πάντα τον παραλήπτη και αναγράφετε στην τελική φάση της παραγγελίας σας.
Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.
Αν συμφωνείτε για το νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας στέλνεται e-mail ότι είστε ενήμερος και θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή.
Σε περίπτωση που οι νέοι όροι εκτέλεσης της παραγγελίας δεν σας ικανοποιούν η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Η ευθηνή μας σχετικά με τον χρόνο παράδοσης περιορίζετε στην παράδοση των προϊόντων σας στην Κούριερ ή την μεταφορική εταιρεία αντίστοιχα. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη ως προς τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων σε εσάς από την εκάστοτε Κούριερ η μεταφορική εταιρεία λόγο εκτάκτων συνθηκών ή αυξημένου φόρτου εργασίας.
Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη.

Επιστροφές προϊόντων
Σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, έχετε δικαίωμα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας.
Πριν από την επιστροφή προϊόντων επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο e-mail: info@nutri-mx.com ή στο τηλέφωνο +30 2312315069 ώστε να πάρετε αριθμό έγκρισης επιστροφής προϊόντων.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς ή σε περίπτωση που έχει κοπεί τιμολόγιο πώλησης με αντίστοιχο δελτίο αποστολής επιστροφής (Δ.Α)

Τα προϊόντα λιανικής μπορούν να επιστραφούν και στην παρακάτω διεύθυνση:
Επταπυργίου 68
566 26 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο +30 2312315069

Τα προϊόντα που έχει κοπεί τιμολόγιο πρέπει να επιστραφούν στην παρακάτω διεύθυνση:
INVESTline COURIER for SPORTECON Ltd
Industrial area KV 4 – Parcel 12
Petrich 2850 Bulgaria

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων στην αποθήκη μας επιβαρύνει εσάς.
Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα σας χρησιμοποιώντας την δικιά μας συνεργαζόμενη εταιρεία και το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής θα παρακρατηθεί από το επιστρεπτέο σε εσάς ποσό που αφορά την αξία του προϊόντος

Επιστροφές προϊόντων που προορίζονται για πόση ή εφαρμογή στην επιδερμίδα ή στους βλεννογόνους ΔΕΝ γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.
Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 15 ημερών από την ημέρα που το ηλεκτρονικό κατάστημα Nutri-MX θα παραλάβει τα προϊόντα με τον ίδιο τρόπου που έγινε η πληρωμή σας.
Το επιστρεπτέο σε εσάς ποσό θα είναι αυτό που αφορά την αξία του προϊόντος και όχι το ενδεχόμενο κόστος αποστολής ή και αντικαταβολής.